Workshops & Evenementen

Hondenschool FunDogs geeft regelmatig leuke workshops, houd hiervoor de website en/of Facebook pagina in de gaten. De kosten verschillen per workshop, denk bijvoorbeeld aan de Fun workshop, workshop Hersenwerk, workshop Dog Tricks, een workshop Wandelen Zonder Trekken en nog veel meer!

Workshops zijn ook op aanvraag mogelijk op locatie bij minimaal 6 deelnemers. Voor meer informatie hierover en prijzen, kun je contact met ons opnemen.

FunDogs is mogelijk in de te huren voor evenementen, hierbij kunnen we aanwezig zijn voor adviezen, mini workshops en mini lezingen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Workshops & Evenementen

Hondenschool FunDogs geeft regelmatig leuke workshops, houd hiervoor de website in de gaten.

De kosten verschillen per workshop, denk bijvoorbeeld aan de Fun workshop, workshop Hersenwerk, workshop Dog Tricks, een workshop wandelen zonder trekken en nog veel meer!

 

Workshops zijn ook op aanvraag mogelijk op locatie bij minimaal 6 deelnemers. Voor meer informatie hierover en prijzen, kun je contact opnemen.

 

FunDogs is mogelijk in te huren voor evenementen, hierbij kunnen we aanwezig zijn voor adviezen, mini workshops en mini lezingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

WELKOM BIJ FUNDOGS

Contact

Email

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now